SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ceyda Ateş anne oldu…

Ceyda Ateş anne oldu…

27 Kasım 2020 Cuma - 12:58




İki yıl önce iş insanı Buğra Toplusoy ile dünyaevine giren oyuncu Ceyda Ateş ilk bebeğini kucağına aldı. Kız bebek dünyaya getiren Ateş, çocuğuna Talia adını verdi.





Buğra Toplusoy ile Amerika Birleşik Devletleri’nde nikah masasına oturan ünlü oyuncu Ceyda Ateş annelik heyecanı yaşıyor. Önceki gün kızı Talia'yı kucağına alan oyuncu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Biz iyiyiz. Doğum iyi geçti. Bebiş ve ben sağlıklıyız” ifadelerini kullandı.

“ÇOK DÜŞÜNDÜK…”

Çift bebeklerinin adıyla ilgili, “Aslında çok isim düşündük. En son Talia ismine karar verdik. 'Sonbaharı müjdeleyen, şans ve bereket veren, hayvanlar aleminin kraliçesi' anlamına geliyor” şeklinde konuşmuştu.

“HEYECANLIYIM…”

Öte yandan doğum öncesi objektiflerin karşısına geçen Ateş, “9. Ayı doldurduk. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yarın doğum var. Çok heyecanlıyım ve beni neler bekliyor merak ediyorum. Sağlıkla gelsin. Sizler neler hissetiniz doğumda? Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim” diyerek heyecanını paylaşmıştı.

“NAZARA İNANMIYORUM…”

Doğumdan kısa bir süre sonra setlere döneceğini de daha önce dile getiren oyuncu, nazar açıklamasıyla gündem olmuştu. Bebeğin yüzünü paylaşmakla ilgili Ateş, “Çok nazara inanan biri değilim. Çocuk sağlıkla gelsin, kendimizi toparlayalım ondan sonra paylaşırım” demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap