SON DAKİKA



Haber > Magazin > ‘Çok gülüyorum…’

‘Çok gülüyorum…’

24 Aralık 2020 Perşembe - 11:43




Nil Karaibrahimgil, Bebek sahilinde yürüyüş yaparken görüntülendi. ‘Karantina yerine koza diyelim’ açıklaması nedeniyle ‘Pollyanna’ yakıştırması yapılan Karaibrahimgil, “Çok gülüyorum” dedi.





Nil Karaibrahimgil, önceki gün Bebek sahilinde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Pandemi sürecine dair pozitif yorumları ve “Karantina yerine koza diyelim” açıklaması nedeniyle ‘Pollyanna’ yakıştırması yapılan Karaibrahimgil, sosyal medyadaki takipçilerinin kendisiyle ilgili yorumlarına çok güldüğünü söyledi: “‘Öyle demeyelim de böyle diyelim’ diye Instagram hesabı bile çıkmış. Harika bence.”

“BİZE GÜÇ VERİR…”

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre olaylara her zaman iyi tarafından bakamadığını da belirten şarkıcı, şöyle konuştu: “Ben Pollyanna değilim. Olaylara hep pozitif bakmıyorum. Öyle Heidi gibi sürekli havada uçmuyorum. İçinde bulunduğumuz durum biraz ağır. İnsanlar sevdiklerini kaybediyor. Hepimiz işimizden, gücümüzden olduk. Böyle bir duruma başka türlü yaklaşmak bize güç verir demek istedim. Yoksa ‘Aman da ne güzel evdeyiz’ değildi söylediğim.”

“YAKINDA SÜRPRİZLERİM OLACAK…”

Nil Karaibrahimgil, “Ormana yakın, doğayla iç içe bir pandemi dönemi geçiriyorum. Bu süreçte kendi içime döndüm. Şarkılar yazıyorum. Yakında güzel sürprizlerim olacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap