SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ebru Polat'a Katarlı ortak geliyor

Ebru Polat'a Katarlı ortak geliyor

24 Eylül 2020 Perşembe - 11:49




Şarkıcı Ebru Polat kendi adına çıkardığı kozmetik markasıyla ilgili sık sık paylaşım yapıyor. Polat işleri büyüttü. Bu hafta Katarlı bir firmayla ortaklık için masaya oturuyor.





Ebru Polat bir süre önce kozmetik sektörüne girmiş, kendi adıyla markalaşmıştı. Şarkıcı işleri büyütmeye, dünyaya açılmaya karar verdi.

Bu hafta çok önemli adımlar atıyorum. Katarlı bir firmayla ortaklık için masaya oturacağım. Anlaşırsak, markamızı tüm dünya konuşacak.

Ebru Polat: Sizi döverim bak

Öte yandan Ebru Polat, uzun süren uğraşlar sonucu estetisyen olduğunu açıklamıştı. Ebru Polat açıklamasında "Diğer ünlü veya tanınan isimlere bir not; başkasının üzerine güzellik merkezi açan, duvardaki diplomada başkasının ismi tabelada kendisinin ismi yazan dolandırıcı tembellere ders olsun bu. Utanın biraz emeksiz ekmek istiyorsunuz... İnsanları kandırıyorsunuz" diyerek tepki göstermişti.

Uzun süredir oturduğu evden taşınan ve iş temposu yoğun olan Ebru Polat arkasından konuşan insanlara sert çıktı. Polat yaptığı paylaşımda düşmanlarına resmen gözdağı verdi.

'50 tane fake hesap açıp sağa sola yorum yazan 1-2 varoşellaya sözüm; kemer olsanız düşen donunuzu sıkamazsınız. Benim canımı mı sıkacaksınız? Onun bunun üzerinden geçineceğinize onurunuzla çalışın sonra beni düşman görün. Davul bile dengi dengine ezik düşman istemem. Ha bir de sizi döverim bak.'



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap