SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ezgi Mola, Atatürk'ün evini ziyaret etti

Ezgi Mola, Atatürk'ün evini ziyaret etti

29 Ekim 2016 Cumartesi - 14:49




Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Kocan Kadar Konuş: Diziliş filminde birlikte oynadığı Enis Arıkan ile Selanik'te bulunan Atatürk'ün evini ziyaret etti.





Ezgi Mola, 'Kocan Kadar Konuş: Diziliş' filminde canlandırdığı Efsun’un en yakın arkadaşı olan Mehmet karakterine hayat veren Enis Arıkan ile birlikte Selanik'e gitti. Uzun yıllardır arkadaş olan oyuncu ikili, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Yunanistan'ın Selanik şehrinde yer alan Mustafa Kemal Atatürk'ün evini ziyarett etti.

HERKESİ SELANİK'E DAVET ETTİ

Güzel oyuncu Ezgi Mola, Cumhuriyet Bayramı'nı, Atatürk'ün evinden çektiği video ile kutladı. Oyuncu Ezgi Mola ve Enis Arıkan, takipçilerinin bayramını kutlarken, herkesi Selanik'teki Atatürk'ün evine davet etti.

Oyuncu Mola, Instagram hesabından yaptığı bu paylaşımına "Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun! Ne mutlu bu çok özel günü Atamızın Selanik'teki evini ziyaret ederek geçiriyoruz .." notunu düştü.  2 milyondan fazla takipçisi bulunana oyuncunun bu videosu kısa sürede 20 binden fazla görüntülenme aldı.

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap