SON DAKİKA



Haber > Magazin > Taylor Swift’e Eminem darbesi!

Taylor Swift’e Eminem darbesi!

24 Temmuz 2024 Çarşamba - 15:29




ABD’li rapçi Eminem, Taylor Swift’in 'Billboard 200' müzik listesindeki saltanatına son verdi. Eminem’in yeni albümü 'The Death of Slim Shady' (Coup de Grâce) listede bir numara oldu ve Swift’in 'The Tortured Poets Department' albümünü 4. sıraya düşürdü.





Son dönemin en başarılı şarkıcılarından Taylor Swift, Londra konserinde ilginç bir olay yaşamıştı.

Sahnede 'All Too Well' şarkısını seslendiren ünlü isim, yanlışlıkla bir böcek yutmuştu. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

BURNUNU SİLMİŞTİ

Şimdilerde Travis Kelce ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren 34 yaşındaki Taylor Swift, İskoçya'nın başkenti Edinburgh konserinde de zor anlar yaşamıiştı. Ünlü isim burnunu eliyle temizledikten sonra, elini eteğine silerken kameralara yansımıştı.

EMINEM'İ GEÇEMEDİ

Eminem'in son albümü "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)", Billboard 200'de 1 numaraya yerleşerek, Taylor Swift'in "The Tortured Poets Department" albümünü 12 hafta sonra geride bıraktı.


Swift'in albümü Nisan ayında 1 numaradan giriş yaptı ve üç ay boyunca zirvede kaldı. Bunu başaran tek kadın; Swift, Whitney Houston'ın 1987 albümü "Whitney"in elinde tuttuğu önceki rekoru kırdı. İlk 11 haftasını 1 numarada geçirdi.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap