SON DAKİKA



Haber > Magazin > Talat Bulut'tan Nejat İşler'e destek!

Talat Bulut'tan Nejat İşler'e destek!

24 Temmuz 2024 Çarşamba - 09:36




Son olarak dijital platform dizisi 'Arjen'de kamera karşısına geçen Talat Bulut, meslektaşı Nejat İşler'in geçtiğimiz aylarda yaptığı "Konular sıkıyor, olmuyor. Burada hikaye yokmuş gibi Güney Kore'nin işlerini alıyoruz" açıklamasını değerlendirdi.





Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Estetiğe bakış açısını anlatan 68 yaşındaki sanatçı, "Bakım yaptırıyorum, başka bir şey yaptırmıyorum. Dünyadaki bütün oyuncular için tehlikeli iş! Maalesef Türkiye'de genç yaşta botoks yaptırıyorlar" dedi.

"AMERİKA'DA 1,5 MİLYON DOLAR ALIYORLAR"

Yaz dizilerinin çekilmemesinin sebebinin "başrol oyuncularının yüksek ücret talep etmeleri" iddiasına Bulut, "Kime ve neye göre? Oyuncuların ne alması gerekiyor? Televizyonda oyunculuk para etmiyor. Amerika'da 40-45 dakikalık dizide yer alanlar 1-1,5 milyon dolar alıyorlar. Yurt dışı satışlarından ücret alamıyoruz. Oyuncularla ilgili yasa olmadığı için tamamen yapımcıların inisiyatifine kalmış" ifadelerini kullandı.

"PARA KAZANMA ALANLARI DARLAŞTI"

Geçtiğimiz aylarda senaryoların hep aynı olmasından dert yanan Nejat İşler'in, yurt dışından hikayeler alınmasına tepki göstermesi hakkında usta sanatçı, "Bizde güçlü hikayeler var. Edebiyatımız güçlü, yararlanmıyoruz. Para kazanma alanlarımız darlaştı. Artık herkes, 'Bir şeyde oynayacağım ama uzun vadeli olacak mı, para kazanabilecek miyim?' diye bakıyor. Nedense suçlular hep oyuncular. Biraz kafayı ve kamerayı çevirmek lazım" ifadelerini kullandı.


"KİRADA OTURUYORUM"

Tatil planı sorulan Talat Bulut, "Para yok, eskidendi. Motosiklete biniyorum, kirada oturuyorum. Haberlerden takip ettiği kadarıyla Bodrum ve Çeşme pahalı oldukları için boş, Yunan Adaları daha ucuz" açıklamasını yaptı.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap