SON DAKİKA



Haber > Magazin > Geri manevra yaparken kadına çarptı

Geri manevra yaparken kadına çarptı

03 Haziran 2016 Cuma - 19:00




Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde park etmek için geri manevra yapan otomobil karşıya geçmeye çalışan kadına çarptı. Talihsiz kadın hastaneye kaldırıldı.





Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen kazada, park etmek için geri manevra yapan otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarptı. Kazada hafif şekilde yaralanan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, ilçenin Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. A.E. idaresindeki 59 ZS 455 plakalı hususi otomobil, yol kenarına park etmek için manevra yaptığı sırada Melahat T. adlı kadına çarptı. Otomobil ile kaldırım arasına düşen kadına, ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapıldı. Yaralı kadın, ilk müdahalenin ardından tedavisinin yapılması için Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap