SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gökçe Bahadır'ı düğün heyecanı sardı

Gökçe Bahadır'ı düğün heyecanı sardı

17 Şubat 2022 Perşembe - 16:37




Yunan işletmeci Yiannis Magnos ile ilişkisini noktaladıktan sonra adı eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk dedikodularına karışan Gökçe Bahadır, aradığı mutluluğu müzisyen Emir Ersoy’da buldu. Dolu dizgin aşk yaşayan çiftten Gökçe Bahadır’ı şimdilerde düğün heyecanı sardı.





'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinde başrolde yer alan Gökçe Bahadır, bir süredir beraber olduğu müzisyen sevgilisi Emir Ersoy'la nikah dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

Bebek'te kuaför çıkışında yöneltilen soruları yanıtlayan oyuncu, "Evet arkadaşlar, 25 Şubat'ta düğünümüz var. Hazırlıklar var, çok heyecanlıyız. Malum işler güçler de var, yoğun bir koşturma içine girdim" dedi.

Çok özel bir evlilik teklifi aldığı haberleri hatırlatılan 40 yaşındaki güzel, "Evet, her şey gönlüme göre oldu. Ancak adı üstünde özel. 14 Şubat'ta sette çalışıyordum, tabii ki bana da sürpriz oldu" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap