SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Erçel'e özel teşekkür!

Hande Erçel'e özel teşekkür!

02 Nisan 2021 Cuma - 09:49




Ünlü oyuncu Bige Önal, Etiler’de görüntülendi. Yeni bir projede yer alıp almayacağı merak edilen güzel oyuncu, “Şimdilik bir şey söylemeyeyim. İleride haberiniz olur zaten” dedi.





16 Mart Salı günü babası Erhan Önal’ı kaybetmenin acısıyla sarsılan oyuncu Bige ÖnalEtiler’de magazinburada.net kameralarına takıldı.

Babasını kaybeden ve zor günler geçiren güzel oyuncu, sevgilisi Aras Bulut İynemli’nin yanı sıra yakın arkadaşı Hande Erçel’in de kendisi çok büyük destekte bulunduğunu söyledi.

“ŞİMDİLİK BİR ŞEY SÖYLEMEYİM..”

‘Yeni bir projede olacak mısınız?’ sorusuna cevap veren Bige Önal, bu dönemde kafasını çalışarak dağıtacağını dile getirdi ve ekledi: “Henüz anlaşmadık. Şimdilik bir şey söylemeyim. Okuma aşamasındayım. Haberiniz olur zaten. Bir dahaki görüşürsek, belli olursa söylerim” ifadelerini kullandı.

“HEYECANLANDIRAN BİR ŞEY OLURSA ÇALIŞIRIM..”

Yaz tatilinde çalışıp çalışmayacağı merak edilen Önal, “Hiç bilmiyorum ki. Eğer beni heyecanlandıran bir şey olursa çalışırım. Ama tatil de yapmak istiyorum tabii” diye konuştu.

“UMARIM ÖYLE BİR FIRSATIMIZ OLUR..”

Bige Önal’ın erkek arkadaşı Aras Bulut İynemli’nin başrol oynadığı Çukur dizisi de bu sezon final yapmaya hazırlanıyor. Uzun yıllardır yoğun bir şekilde çalışan İynemli ile tatil planları olup olmadığı da sorulan oyuncu, “İnşallah ya. Bakalım… Pandemiye bağlı tamamen. Umarım öyle bir fırsatımız olabilir” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap