SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kendine rol ayarladı

Kendine rol ayarladı

23 Temmuz 2015 Perşembe - 10:45




Yapımcılığını üstlendiği "Her Şey Aşktan" filminin gişe yapmamasından korkan Özcan Deniz, filmde adı geçsin diye küçük bir rol almaya karar verdi.





Ünlü sanatçı, çekimlerine başladığı 'Her Şey Aşktan' filminin gişe yapmamasından korkmaya başladı. Bu ihtimale önlem olarak kendisine filmden rol ayarlayan Deniz, bir medyumu canlandıracak.

FİLMDE ADI GEÇSİN DİYE ROL AYARLADI

Yapımcılığını Avşar Film ve Özcan Deniz'in ortak üstlendiği "Her Şey Aşktan" filminin çekimleri başladı. Başrolde Şükrü Özyıldız ve Hande Doğandemir'in yer aldığı filmde Özcan Deniz'in de küçük bir rol alacağı ortaya çıktı. Sadece yapımcılığını yapmayı planladığı filme Özcan Deniz'in dahil olma nedeni ise; gişe kaygısı... Başrol için uzun süre Beren Saat'in peşinde koşan ama onunla anlaşamayan ünlü şarkıcı ve oyuncu, filmde adı geçsin diye medyum rolünü canlandırmaya karar vermiş.

SERTAB ERENER DE OLACAK

Önceki gece Etiler'de kurulan setin ardından yemek molası veren film ekibi heyecanlı olduğunu dile getirdi. Kadro bakımından bir hayli zengin olan filmde Sertab Erener'in de rol alacağını dedikodularını soran gazetecilere açıklama yapan Özcan Deniz, "Oooo kimler yok ki bu filmde, sizi sürprizler bekliyor" diyerek oradan ayrıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap