SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kıvanç Tatlıtuğ’a meydan okudu

Kıvanç Tatlıtuğ’a meydan okudu

26 Nisan 2015 Pazar - 12:49




Ünlü oyuncu İlker Ayrık, 2. Altın Palmiye Ödül Töreninde reklam partneri Kıvanç adeta meydan okuyarak "Ben Kıvanç'tan daha yakışıklıyım." dedi.





Mersin, 2. Altın Palmiye Ödül Töreni önceki gece düzenlendi. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı gece de adeta sanatçı yoğunluğu yaşandı. İş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı gecede ödül yağmuru yaşandı.Gazetecilerin, ''Ekranda fazla kilolu gösteriyorsunuz, ancak sizinle yan yana gelince daha zayıf görünüyorsunuz'' sorusu üzerine İlker Ayrık, ''Olabilir, ekranda 5 kilo daha fazla gösterebilirim. Normalde Kıvanç Tatlıtuğ'da çıplak gözle baktığınız zaman o kadar da yakışıklı değil. Kameralar karşısında adam nedense yakışıklı çıkıyor.Normalde ben Kıvanç'tan daha yakışıklıyım. Saçlarımı film için kestim. İyi ki filmi çekmişim, saçlarımı iyi ki de kestirmişim. Biraz daha erkeğe benzemişim'' diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap