SON DAKİKA



Haber > Magazin > Lütfen artık kadına şiddet olmasın

Lütfen artık kadına şiddet olmasın

17 Ağustos 2021 Salı - 15:19




Funda Arar, verdiği konserde "Neyse" şarkısını okumadan önce şöyle dedi: "Bu şarkı şiddet gören bütün kadınlarımıza gelsin. Lütfen artık kadına şiddet olmasın."





Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde önceki akşam hayranlarıyla buluşan güzel sanatçı Funda Arar, hemen ardından Kuşadası Altın Güvercin'de sahne aldı.

'Yaz Konserleri' kapsamında ilk gün Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan Arar, Songül Sarpbaş imzalı beyaz bir elbise ile sevenlerinin karşısına çıktı.

Repertuvarında yer verdiği "Neyse" parçasını okumadan önce sahneden seyircilere seslenen Arar, "Bu şarkı şiddet gören bütün kadınlarımıza gelsin. Lütfen artık kadına şiddet olmasın" sözleriyle büyük alkış aldı.

Kız arkadaşına evlilik teklifi yapmak isteyen bir hayranını kırmayarak sahneye davet eden Arar, genç çifte mutluluklar diledi.
Konserinin ikinci bölümünde mavi bir elbise giyen başarılı sanatçı, programının sonlarına doğru hareketli şarkılarla müzikseverleri ayağa kaldırdı.

Ertesi gün Kuşadası Altın Güvercin'de sahne alan Arar, izleyenlere unutulmaz bir gecce yaşattı.

Her iki konserde de yaklaşık iki saat sahnede kalan Funda Arar, sevenlerinin yoğun isteği üzerine bis yaparak tekrar sahneye döndü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap