SON DAKİKA



Haber > Magazin > Meryem Uzerli olay fotoğrafa açıklık getirdi

Meryem Uzerli olay fotoğrafa açıklık getirdi

14 Şubat 2015 Cumartesi - 15:23




Ünlü oyuncu Instagram'dan paylaştığı Numan Acar'la olan samimi pozuna hayranlarının tepkisine "Berlin'de hep birlikte fotoğraf çektirdik, kötülük yok





Meryem Uzerli 1 milyon euro aldığı Şampuan reklamlarının ilk filminin tanıtım toplantısı için İstanbul'a geldi. Ünlü oyuncu, 1 milyon euro aldığı şampuan reklamı kampanyasının ilk filminin tanıtım toplantısı için İstanbul'a geldi. Berlin ve İstanbul'da 2 etapta çekilen filmle ilgili "Reklam aynı benim gibi yarısı Türk, yarısı Alman" diyerek güldüren Uzerli, son olarak Instagram'dan paylaştığı Homeland dizisinin oyuncusu Numan Acar'la samimi pozuna hayranlarının tepkisine "Berlin Film Festivali'nde hep birlikte fotoğraf çektirdik. O yani, neden böyle oldu ki şimdi? Bir kötülük yok o resimde" dedi. İstanbul'un yemeklerini çok özlediği "Dün oturdum löp löp yedim baklavayı" sözleriyle anlatan oyuncu, geçen yıl sonu kol kola görüntülendiği Ozan Güven'le ilgili soruları duymazdan geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap