SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nefes kesen sahne

Nefes kesen sahne

04 Aralık 2013 Çarşamba - 15:13




Geniş izleyici kitlesine sahip Benim İçin Üzülme’de başrol oyuncusu Fulya Zenginer’in kayalıklardan atlama sahnesi heyecan yaratırken, genç oyuncu bü





Buke’nin kayalıklardan atlama sahnesi ile Benim İçin Üzülme dizisinin hayranlarının yürekleri ağızlarına gelirken güzel oyuncu bu sahneyi çekmek için büyük tehlike atlattı. İki sezondur çekimleri Artvin, Hopa, Arhavi, Rize, Trabzon, Kars ve Gürcistan'da devam eden Benim İçin Üzülme dizisinin Buke karakterini canlandıran güzel oyuncusu Fulya Zenginer, kayalıklardan atlama sahnesinde ölüm tehlikesi atlattı. Havaların da soğuk olması nedeniyle yönetmenin tek tekrarda çekmek istediği sahne için tüm enerjisini ortaya koyan Fulya Zenginer, kendini serin Karadeniz sularına bıraktıktan sonra zorlukla denizden çıkartılabildi. Set ekibinin tüm güvenlik önlemlerini aldığı çekimler sırasında Zenginer, başarıyla sahnesini tamamladıktan sonra ekibin yardımıyla sudan çıkartıldı ve dinlenmeye çekildi. Sahne gereği Harun karakteri ve babasının gözü önünde kendini kayalıklardan aşağıya bırakan Buke, set ekibi kadar oyuncu arkadaşlarını da endişelendirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap