SON DAKİKA



Haber > Magazin > O garsona ne oldu

O garsona ne oldu

27 Temmuz 2012 Cuma - 12:38




Şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde sahur yapmak için eşi Okan Kurt ile gittiği mekanda, iki garsonun dedikodusunu yaptığını duyunca twitter'dan





NELER YAŞANMIŞTI Şarkıcı Demet Akalın sahur yapmak için eşi Okan Kurt ile gittiği mekanda yaşadığı tatsız olayla neye uğradığını şaşırdı.Mekana girdikten sonra iki garsonun arkasından konuşup dedikodusunu yaptığını işiten Akalın duyduklarına bir hayli sinirlendi. Ancak tatsızlık çıkmasını istemeyip durumu eşine belli etmeyen Akalın mekan çıkışı ise yaşadıklarını twitter’daki hesabından takipçileriyle paylaştı. Şarkıcı ardından sahur yapmaya gittiği mekanı eleştirip, “Mekan adına bizden kim özür dileyecek acaba. Aman siz siz olun arkanızdan dedikodu yapan garsonların olduğu yere gitmeyin yazık. Ramazanda dedikodu yapıyorsun bari bir bak arkana kadının kocası seni duyuyor olabilir. ‘Kamil insan olmak için ibadet ediyor musunuz?’ Öyle diyor şu an atv’deki hoca. ‘İnsan olmaktır esas, din terbiyedir’ diyor” diye yazdı. Yaşanan olayın ardından firma yetkilileri "Geçtiğimiz günlerde restoranımızda yaşanan tatsız bir durum, basın ve sosyal medyada yer bulmuştur. Firmamızda ekstra komi olarak çalışan bir personelimizinmisafirlerimizden biri hakkında söylemiş olduğu uygunsuz ve rencide edici sözler misafirimizin twitter adresinden duyurulmuş ve sonrasında diğer medya mecralarına taşınmıştır. Önemle belirtmek isteriz ki firma olarak 'Müşteri değil, misafir ağırlıyoruz' felsefesiyle hareket etmekteyiz. Tüm misafirlerimizin hassasiyetleri bizim için eşit derecede önem arz etmektedir. Olaya konu ekstra personelimizin iş akdine son verilmesinin sebebi misafirimizi onurunu, hassasiyerini aleni bir şekilde rencide etmek ve marka değerini küçük düşürmektir." açıklaması ile garsonları işten çıkardığını duyurmuştu. GARSONU İŞE GERİ ALDILAR Garsonun işten çıkarılmasına neden olan ve eleştirilere maruz kalan Demet Akalın, yaşanan olayın ardından firma yetkilileriyle görüştü.Kovulan garson, Akalın'ın ricasıyla yeniden işe alındı. Demet Akalın haberi twittera notla duyurdu. Akalın, sayfasına "Garsonu geri aldılar, memleket meselesi de sona erdi" notunu düştü.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap