SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ödüllerimiz gururumuz

Ödüllerimiz gururumuz

25 Nisan 2014 Cuma - 13:29




Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 2013 Yılının Başarılı Gazetecileri yarışmasının ödül töreni düzenlendi.





Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Yılın Başarılı Gazetecileri” ödül töreni gerçekleştirdi. Gazetecilerin buluşmasına bürokratların da ilgisi yoğundu. Düzenlenen geceye Trabzon Vali Yardımcısı Şükrü Kara, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, başta olmak üzere çok sayıda protokol mensubu ve davetli katıldı. Ödül töreninde Gazetemizin Editörlerinden Fatih İsak Araştırma- İnceleme haber kategorisi dalında, Tasarımcımız Haluk Yaşar Tuncay Mizanpaj dalında yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı ödüllendirildi. Spor Yazarımız Miraç Özağcı da Basın Hizmet ödülüne layık görüldü. KAYACIK UNUTULMADI Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle 21 Nisan'da hayatı kaybeden TGC üyesi ve NTV Doğu Karadeniz temsilcisi Ahmet Kayacık da törende anıldı. Üzerinde fotoğrafının yer aldığı 'Kayacık gülümsemeni özleyeceğiz. Seni hiç unutmayacağız. Dostların' yazılı pankart salona asıldı. Törende Kayacık anısına 1 dakikalık saygı duruşunda da bulunuldu. Ayrıca TGC tarafından Sanat Ödülü'ne layık görülen müzisyen Apolas Lermi'nin vereceği mini konser de Ahmet Kayacık'a saygı olarak iptal edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap