SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oflu Hoca'ya Mizahder damgası

Oflu Hoca'ya Mizahder damgası

11 Kasım 2014 Salı - 17:19




Yapımcılığını Üçgen Filmin, yönetmenliğini Adem Kılıç’ın yaptığı ve 31 Ekim 2014 tarihinde vizyona giren “Oflu Hoca’nın Şifresi” filmine kısa adı Miza





Trabzonlu yapımcı ve yönetmen Adem Kılıç’ın Trabzon’da çektiği ve 31 Ekim 2014 tarihinde vizyona giren “Oflu Hoca’nın Şifresi” filminde Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun ve aynı derneğin kuruluşu olan MSD Film’in cast oyuncuları yer aldı. Trabzon’un değişik mekanlarında ve Trabzon Sanatevi’nde önemli bölümleri çekilen filmde, Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu ve MSD Film’in cast oyuncuları Ali Kemal Yılmaz, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Tamer Küçük, Murat Aşar, Erkan Yüce önemli roller aldılar. Oyuncuların rollerindeki başarıları film süresince belirgin bir şekilde fark edildi. Aynı ekibin oyuncuları Trabzon’da çekilen Elveda Katya, Sümela’nın Şifresi Temel, Moskava’nın Şifresi Temel, Bizum Hoca uzun metraj filmlerde Sevdaluk, Benim İçin Üzülme televizyon dizilerinde önemli roller üstlenmişlerdi. Filmin İstanbul’da yapılan galasına katılan oyuncular, Mizah Sanatı Derneği yönetiminin organizasyonu ile “Oflu Hoca’nın Şifresi” filmini, Varlıbaş AVM Avşar Sinemaları Salonunda filmde rol alan oyuncular ve ailelerinin katılımıyla birlikte izleyerek güzel bir dayanışma örneği de vermiş oldular. Mizah Sanatı Derneği Başkanı Adnan Taç; Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun başarılı sezonlar geçirmesinde önemli roller üstlenen cast oyuncularının aynı başarıyı sinema alanında da gösterdiklerini bunun bir sürpriz olmadığını söyledi. Sahne sanatları alanında en deneyimli cast’a sahip olduklarını ve bir aile dayanışması içerisinde güçlü bir örgütlülük yapılanması gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap