SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oscar'a Will Smith damgası... Chris Rock'a tokat, gözyaşları ve özür

Oscar'a Will Smith damgası... Chris Rock'a tokat, gözyaşları ve özür

28 Mart 2022 Pazartesi - 17:31




Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 94. kez düzenlenen Oscar ödül töreninde Ukrayna mesajı verildi. Törene Will Smith'in tokadı damga vurdu. En iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Smith gözyaşlarını tutamadı. Smith yaşananlardan sonra özür diledi.





Bu yıl 94'üncüsü verilen Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes'in sunuculuğunu üstlendiği, Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törende sinema dünyasının en iyileri ödüllendirildi. 

WILL SMITH DAMGASI

Oscar'ın en dikkat çeken anlarından biri Will Smith ve Chris Rock arasında yaşananlardı. Will Smith, sunucu Chris Rock'a önce vurdu daha sonra ‘Karımın adını ağzına alma’ diye bağırdı. Durum sosyal medyada bir anda gündeme oturdu. Kimi kullanıcılar kurgu derken kimi gerçek olduğunu düşündü. Smith, En iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Ünlü oyuncunun gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Smith törende Chris Rock'la yaşadığı olayla ilgili özür diledi.

TOKADIN SEBEBİ

Oscar Ödül Töreni'nde yaşanan olayın sebebi Chris Rock'ın, Will Smith'ın eşi Jada Pinkett Smith'in hastalığı ile ilgili yaptığı şaka olduğu öğrenildi. Will Smith'ın eşi Jada Pinkett'in saçkıran (alopesi) nedeniyle kısacık kestirdiği saçlarıyla ilgili "Jada seni seviyorum, G.I. JANE 2 yakında, sabırsızlıkla görmeyi bekliyorum" ifadelerini kullandı. 


İLK GERİLİM DEĞİL

Komedyen Chris Rock ile Smith ailesi daha önce de gerilim yaşadı. Smith ailesi “Concussion” performansı ile 2015 yılında Will Smith'in aday gösterilmemesi üzerine töreni boykot edeceklerini açıklamıştı. Chris Rock da bunun üzerine Oscar sahnesinden “Smith’lerin boykotu benim Rihanna’nın iç çamaşırına girmeyi boykot etmeme benziyor. İkisine de davetli değiliz" tepkisini göstermişti. 
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap