SON DAKİKA



Haber > Magazin > Pınar Altuğ'dan O Görüntüye Manidar Paylaşım

Pınar Altuğ'dan O Görüntüye Manidar Paylaşım

21 Ağustos 2020 Cuma - 10:26




Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile birlikte koy koy gezerek tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor.Oyuncu, son paylaşımında fotoğrafına photoshop uygulayarak göbeğini kapatmış mayo yapmıştı.





'Çocuklar Duymasın' dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ,eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile yaz tatiline devam ediyor. Tatilinden sık sık fotoğraflar yayınlayan ünlü oyuncu,son paylaştığı fotoğrafında göbeğini siyaha boyayarak sansürleyip, mayo görüntüsü vermeye çalışması dikkat çekmişti.Sosyal medyanın diline düşen bu görüntüye Altuğ'dan manidar bir paylaşım geldi.

NE YAPARSAN YAP BİRİ KONUŞACAK
Oyuncunun, yaptığı photoshop sosyal medyanın diline düştü.İnstagram hikayesinde Aziz Sancar'ın 'Ne yaparsan yap biri konuşacak' sözlerine yer verdi.

"İYİ Kİ EVET DEMİŞİM"

Son olarak eşi Yağmur Atacan'la olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıp, "15 Ağustos 2007'de iyi ki sana 'evet' demişim kocam, iyi ki" notunu yazan ünlü oyuncuya.bir kullanıcı, "Kimse bu kadar sürmesini beklemiyordu" diye yazmıştıAltuğ ise takipçisine şöyle yanıt vermişti; "Biz başkaları için değil kendimiz için evlendik."

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap