SON DAKİKA



Haber > Magazin > Porsche'yi bir ay kullanamayacak

Porsche'yi bir ay kullanamayacak

25 Ağustos 2012 Cumartesi - 16:33




Alişan'ın Porsche'sini park eden otopark çalışanları, anahtarı kaybetti. Ünlü sanatçı aracını, bir ay sonra Almanya'dan istediği yedek anahtar gelince





İstanbul'da Kuruçeşme'deki bir otoparka, Porsche marka aracını bırakan şarkıcı Alişan, anahtarının kaybolduğunu öğrenince soluğu karakolda aldı ve şikâyetçi oldu. Olay geçen hafta yaşandı. Alişan, konuk olarak katıldığı sahur programının çıkışında valeye verdiği otomobilini almak için otoparka gitti. Ancak görevliler Porsche marka aracın anahtarını uzun arayışlara rağmen bulamadı. Anahtarının kaybolduğunu anlayan Alişan aracını otoparktan çıkarmak için çareler aradı. Önce çekici çağıran ünlü şarkıcı, otopark kapısının dar olması nedeniyle aracını alamadı. Bu kez de etraftakilerin yardımıyla iterek otomobilini çıkarmak istedi. Ancak tüm çabalar sonuçsuz kalınca ünlü şarkıcı karakola giderek tutanak tutturdu. Alişan, kaybolan anahtarın bulunmasını isteyerek suç duyurusunda bulundu. Aracını iki gün sonra otoparktan aldıran Alişan, yedek anahtarı olmadığı için Posche firmasından talep etti. Yetkililer anahtarı bir ay içinde göndereceklerini söyledi. Alişan Almanya'dan yedek anahtarının gelmesini bekliyor. Ayrıca kaybolan anahtar ile ilgili araştırma da devam ediyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap