SON DAKİKA



Haber > Magazin > Saldırılar korkuttu

Saldırılar korkuttu

10 Eylül 2015 Perşembe - 14:21




Kenan Doğulu, önceki akşam eşi Beren Saat'e yapılan protesto üzerine harekete geçti. Endişeye kapılan popçu, eşini her saniye takip edecek bir yakın k





Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen terör protestolarının en ilginci, önceki akşam Sarıyer'de gerçekleşti. Bir grup, HDP'ye oy verdiği iddia edilen Beren Saat'i protesto etmek için 'akıl dışı' bir yol izledi. Öfkeli grup, Saat'in rol aldığı 'Aşk-ı Memnu' dizisinin çekildiği villanın önünde toplanıp "Beren Saat'e inat teröre hayır" diye sloganlar attı. Grup, yarım saatin ardından dağıldı. Bu protestoyu duyan Kenan Doğulu, eşi için iyice endişelendi.

Günlerdir eşine ve kendisine sosyal medyadan yapılan sert yorumları korkuyla okuyan Doğulu, son olayın ardından kolları sıvadı. Ünlü popçu, Beren Saat'i her yerde adım adım takip edecek bir yakın koruma tutma kararı aldı. Bu arada güzel oyuncu için yeni dizisinin setinde de güvenlik önlemleri alınacağı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap