SON DAKİKA



Haber > Magazin > Trabzonlu sanata doyacak

Trabzonlu sanata doyacak

23 Eylül 2014 Salı - 15:18




Trabzon’un sanat alanında en etkin ve önemli sanat kuruluşu olan Trabzon Sanatevi, geleneksel hale getirdiği uzun soluklu, çok katılımlı, günde ortala





Bu yıl sanat günlerinin ana sponsorluğunu Asaş Grup A.Ş. ve Bizim Neslin Uşakları Derneği’nin üstlendiği, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının’nın desteklediği, Hekimoğlu Döküm A.Ş., Yusuf Rizeli Reklamcılık, Olgun Klima, Gündönümü Tour, Or-Na İnşaat ve Şehir Işıkları da 6. Sanat Günlerinin sponsoru oldular. BİRBİRİNDEN RENKLE ETKİNLİKLER 6. Sanat Günleri 7 gün olarak planlandı. Karikatür, resim, fotoğraf, şiir görsel sergileri, uzun ve kısa film, saydam gösterileri, imza günleri, söyleşi, atölye çalışmaları, panel, konferans ve dinletilerle sinema, müzik, edebiyat alanında etkin isimler Trabzon’un ve Trabzon Sanatevi’nin konuğu olacak. Bu yıl 6. Sanat Günlerine katılacak ünlü isimler arasında Türk Halk Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz, Şair Ataol Behramoğlu, Sinema Oyuncu-Yazar Ercan Kesal, “Bizum Hoca” Filminin yönetmeni Serkan Acar ve oyuncuları, Şair Şeref Bilsel, Yazar-Şair Attila Aşut, Yazar-Senarist Neslihan Önderoğlu, Yazar Nermin Bezmen, Yazar Tekin Sönmez, Yazar Sevinç Çokum, Karikatür Sanatçısı Hasan Seçkin gibi önemli isimler yer alıyor. Siz, siz olun 13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Trabzon’dan ayrılmayın.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap