SON DAKİKA



Haber > Magazin > Trabzonspor'a da el attı!

Trabzonspor'a da el attı!

03 Mart 2015 Salı - 18:31




Süper Lig takımları dua için sıraya girdi. Necati Hoca futbol takımların hepsini ret etti. Ünlü Necati Hoca ‘şampiyonluk duası’ için Trabzonspor’a ‘ha





DUA ETTİ KAZANDI!

Çaykur Rizespor, ev sahipliği yaptığı Rize Yeni Şehir Stadyumu’nda sezon başından bu yana 280 gündür hiç galibiyet elde edememişti. Rizespor’un evinde galip gelememesi, uğursuzluk, büyü ve stadyumun altında yatır olduğu gibi dedikodulara neden oldu. Rizeli ünlü din hocası Necati Hut, geçen hafta stadyuma giderek Rizespor’un Eskişehirspor ma- çından galip gelmesi için kurban kesip dualar etti.

SIRAYA GİRDİLER!

Evinde galibiyet nedir bilmeyen Rizespor, bu duanın ardından Eski- şehir’i 3-0’lık skorla darmadağın etti. Rizespor Eskişehirspor’u evinde devirince diğer takımlarda dua sırasına girdi. Necati Hoca’nın iddiasına göre Kayserispor ve Sivasspor ile birlikte 2 takım daha dua istedi. Ancak Necati hoca diğer takımlardan gelen dua tekliflerini bir bir red ederken kötü sonuçlarla taraftarlarını kahreden Trabzonspor’a dua edebileceği yö- nünde mesaj gönderdi

HOCA TS’YE DE EL ATTI

Rize Valiliği tarafından düzenlenen RENK projesine katılan Necati Hoca, Rizespor için her zaman dua edeceğini belirtirken “Trabzon bizim komşumuzdur. Trabzonspor’un da kazanmasını ve lider olmasını dilerim. Şampiyonluk geçmişte olduğu gibi yine Karadeniz’e gelsin” diyerek duaya yaşil ışık yaktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap