SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü şarkıcının son hali korkuttu

Ünlü şarkıcının son hali korkuttu

13 Eylül 2022 Salı - 13:43




Ünlü şarkıcı Gwen Stefani, katıldığı son televizyon programında yeni görünümüyle izleyenleri şaşırttı. Şarkıcının hayranları, ünlü ismi adeta tanıyamadı.





Gwen Stefani, yaşlanmaya meydan okumaya çalışırken başka bir görüntü yakalayınca hayranlarını korkuttu. 52 yaşındaki şarkıcı, Late Night With Seth Meyers’a katıldı. Fit fiziği, sarı saçları ve tarzıyla her zamanki gibi görünse de ünlü şarkıcının yüzünün son hali herkesi şaşırttı.

Stefani’nin hayranları sosyal medyada yaşadıkları şoku dile getirdi. Bir hayranı, “Gwen’in ömür boyu hayranıyım ve onu tanıyamadım. Kafam çok karıştı” diye yazdı. Bir başkası da “Bu kişinin kim olduğunu sorsalar asla tahmin edemezdim” dedi.

Gwen Stefani, yıllara meydan okuyan görüntüsüyle senelerce dikkat çekmiş hatta 2016’da James Cordon’un bir programına katıldığında, genç görünümünün ardındaki sırrın aşka bağlı olduğunu söylemişti.

Stefani, Blake Shelton ile Ekim 2020’de nişanlandıktan sonra 2021 yılında da evlenmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap