SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Diyoruz ki! Herkes İşini Düzgün Yapmalı!

Diyoruz ki! Herkes İşini Düzgün Yapmalı!

01 Kasım 2022 Salı - 10:15








İşine saygı duyan, hastalarına gerekli müdahaleleri özveri ile yapan doktorlar, hemşireler ve acil servis ekipleri başımızın tacıdır.

Ancak ülkemizin genelinde olduğu gibi Trabzon’da da zaman zaman bazı sağlıkçıların tepki çeken tutum ve davranışları ile karşılaşabiliyoruz.

Öyle ki bazen sağlıkçılar, işlerini yaparken duyarsız davranabiliyor.

Geçtiğimiz günlerde kendisine araba çarpan bir vatandaşımız, bize ulaşarak mağduriyetini dile getirdi.

Olay yerine ambulansla gelen sağlıkçıların kendisine baştan savma müdahale ettiğini ifade etti.

Ayağından ve elinden yaralandığını belirten vatandaşımız, yaşadığı talihsiz kazanın hafife alındığını ifade ederek kendisini hastaneye dahi götürülmediğini dile getirdi.

Evet, olay ayan beyan ortada.

Biz de diyoruz ki eğer bu vatandaşımız, iç kanama geçirseydi olayı hafife alan bu sağlıkçıların vicdanı nasıl rahat edecekti!

Sormak istiyoruz, her kazada yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra yaralı şahsın hastaneye ambulans ile götürülmesine ihtiyaç duyulmuyor mu?

Buradan tüm sağlık çalışanlarına daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Herkes işini layıkıyla yapmak zorundadır, yapmayanlara da tespiti yapılması halinde gerekli uyarılar yapılmalı, yaptırımlar uygulanmalıdır.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap