SON DAKİKA



Haber > Magazin > 191 kaçak yakalandı!

191 kaçak yakalandı!

13 Nisan 2015 Pazartesi - 16:06




Genelkurmay Başkanlığı, gün içerisinde Suriye’den Türkiye’ye kaçak yollardan geçmeye çalışan 143 Suriyelinin yakalandığını açıkladı.





Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; gün içerisinde yası dışı yollardan Suriye’den Türkiye’ye geçmeye çalışan 143 Suriyelinin yakalandığı belirtildi. Açıklamada ayrıca hudut hattında; 2 bin 705 karton sigara, 39 kg muhtelif gıda maddesi, 633 adet Cep telefonu parçası, bir adet elektrikli eşya, 380 adet kozmetik malzeme, 20 adet antika süs eşyası, iki adet büyükbaş / küçükbaş hayvan ele geçirildiği kaydedildi.

Irak sınırında ise Irak’tan Türkiye’ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan üç Türk vatandaşının yakalandığı ifade edilerek, hudut hattında bir adet de motosiklet ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, Türkiye’den Yunanistan’a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan, 21 Myanmar, bir Suriyeli ve bir Filistin vatandaşı yakalandığı ifade edildi.

Gün içerisinde, kara hudutlarında yasa dışı geçiş teşebbüsü esnasında toplam 191 şahsın yakalandığı bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap