SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bella Hadid'den iç çamaşırlı pozlar

Bella Hadid'den iç çamaşırlı pozlar

30 Temmuz 2022 Cumartesi - 15:13




Ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret yeni kampanya çekimi için harekete geçti. Podyumların en çok aranan modellerinden olan Bella Hadid de marka için iç çamaşırlı pozlar verdi.





Bella Hadid, Victoria's Secret'ın yeni kampanyası için seksi iç çamaşırıyla pozlar verdi. Ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret yeni sezon kampanya çekimleri için pek çok model ile anlaşıldı. Bunlardan biri olan Hadid yine farkını ortaya koydu.

Bella Hadid'den Victoria's Secret için iç çamaşırlı pozlar

Yatağın içinde iç çamaşırlarıyla muhteşem fiziğini sergileyen Bella Hadid yine hayranlarından tam not aldı.

Bella Hadid'den Victoria's Secret için iç çamaşırlı pozlar

"VICTORIA'S SECRET BİR FANTEZİ"


Victoria's Secret markası son dönemde 'Victoria’s Secret: Angel and Demons’ (Melekler ve Şeytanlar) adını taşıyacak olan belgesel ile gündemde.

Bella Hadid'den Victoria's Secret için iç çamaşırlı pozlar

Markanın yalnızca zayıf ve güzel kadınları öne çıkaran bir vizyonu temsil etmesi ve farklı etnik kökenli modellere yer vermemesi son yıllarda büyük eleştiri toplamıştı. Markanın eski CMO’su Ed Razek’in model seçerken belirlediği kriterler, marka prestijinin ciddi anlamda düşmesine sebep olmuştu. Kendisine neden hep aynı tip kadınları podyuma çıkardığı sorulduğunda, Victoria’s Secret’ın ‘bir fantezi’ olduğunu ve transeksüellerin yer almaması gerektiğini söylemişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap