SON DAKİKA



Haber > Magazin > Estetik iddialarına sert yanıt!

Estetik iddialarına sert yanıt!

29 Mayıs 2016 Pazar - 14:24




Elif Karlı, sosyal medya üzerinden kendisine yapılan "Estetikli" yorumlarına bugün yaptığı bir paylaşımla yanıt verdi.





Şarkıcı Elif Karlı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlara gelen "Estetikli, botokslu..." yorumlarına isyan etti. Karlı, çekildeği birkaç fotoğrafı kolajlayarak paylaştı ve fotoğrafın altına hiçbir estetik ve botoksunun olmadığını sert bir dille açıkladı.

"ESTETİKSİZ KALIN!"

20 yılı aşkın süredir evli olduğu eşinin de böyle şeylere karşı olduğunu belirten bir açıklama yapan Elif Karlı yaptığı açıklamada, "Bir sağdan,bir de soldan bakın..Yüzüme estetik yaptıracak ne yaşta ne de kafadayım ben.Düzenli prp yaptırdığımı ve kaşlarımı microblading uygulamasıyla kalınlaştırdığımı yazdım kaç kere..Aranızda bazıları merak edip soruyor ki bende severek cevaplıyorum.Ama bazılarınız ise sanki benimle yaşıyormuşcasına bi emin..estetikli,botox olmamış falan filan...

Burnumda da estetik yok efendim.merakınızı gidereyim.Anne ve baba tarafımda ciltler çok güzeldir bizde..burunlarda..Çok çok güzel bir kadın olduğumu savunmuyorum..Ama beğenirim her kadın gibi kendimi..kocamda karşı böyle şeylere.prp'nin vitamin olduğunu anlatana kadar az uğraşmadım..neyse merak edenlere gelsin bu pazar yazım..Kimseye hesap vermem ben ama bazılarınız çok kibarca soruyolar..size gelsin.diğer kaba hanımları engelliyorum zaten..sevgiyle kalın estetiksiz kalın" ifadelerine yer verdi.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap