SON DAKİKA



Haber > Magazin > Formunun sırrını ilk kez açıkladı

Formunun sırrını ilk kez açıkladı

06 Şubat 2021 Cumartesi - 11:52




2002 dünya güzeli Azra Akın, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştiren güzel isim, formunu nasıl koruduğunu anlattı.





2002 yılında dünya güzeli seçilen ünlü manken Azra Akın, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. İş toplantısı için dışarı çıktığını söyleyen Akın, sonrasında ödeme yapmak için bir mağazaya girdi. Mağaza çıkışında kendisini bekleyen gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştiren güzel isim, önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni bir projesi merak edilen Azra Akın, “Görüşmelerimiz sürüyor. Tamamlanınca sizlerle mutlaka paylaşacağım” dedi.

"ÇİĞ KÖFTE ZARARLI DEĞİL.."

Geçtiğimiz günlerde çiğ köfte partisinden fotoğraf paylaşan Azra Akın, “Hem Türk mutfağının tüm lezzetlerini tadıp hem de nasıl bu kadar formda kalıyorsunuz?” sorusuna “Çiğ köfte zararlı değil ya. Hatta hiç değil. Sonuçta marulla yemiyor muyuz?” dedi.

Güzel isim, “Lahmacunu da marulla yiyoruz” denmesi üzerine “Onu da her gün yemeyiz artık” cevabını verdi. Acelesi olan Azra Akın, röportajdan sonra aracına binerek ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap