SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sophie Turner: Tanışmadan önce bir 'pislik' olduğunu sanıyordum

Sophie Turner: Tanışmadan önce bir 'pislik' olduğunu sanıyordum

03 Mart 2020 Salı - 17:32




Game of Thrones dizisiyle ünlenen İngiliz oyuncu Sophie Turner, eşi Joe Jonas ile tanışmadan önce tam bir 'pislik' olduğunu düşündüğünü söyledi.





Şimdiden efsaneleşen dizi Game of Thrones'taki (Taht Oyunları) Sansa Stark rolüyle 'Kuzeyin Kraliçesi' diye anılan Sophie Turner, gerçek hayatta da tam bir soğuk nevaleymiş. Elle dergisine verdiği röportajda eşi Joe Jonas ile tanışma hikayelerini anlatan 24 yaşındaki İngiliz oyuncu, Jonas'a karşı büyük bir önyargı taşıdığını hatta tam bir onu tam bir 'pislik' zannettiğini itiraf etti. Mayıs ayında evlendiği Jonas Brothers grubunun solisti Joe Jonas hiçbir zaman öyle büyük hayranı olmadığını söyleyen Turner, eşiyle ilk randevusuna kendini güvende hissetmek için erkek arkadaşlarıyla gittiğini söyledi. Elle dergisinin Nisan ayı kapağını süsleyen Turner, ifadelerinde daha da aşırıya kaçarak "Ondan nefret ediyorduk" dedi. 

'Korumalarıyla geleceğini sanıyordum'

İlk kez Londra'da bir barda buluştuklarını söyleyen genç oyuncu, Jonas'ın korumalarıyla geleceğini zannettiğini de söyledi. Turner, tüm dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones'un final bölümünü izlemediğini belirtmiş, daha sonra da "Bütün fanları mutlu edemezsiniz" açıklamasıyla şaşırtmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap