SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çatıda akrobatik temizlik

Çatıda akrobatik temizlik

07 Aralık 2015 Pazartesi - 17:43




İsmet İnönü Caddesi’nde yer alan Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü Çalışan Sağlığı ve Güvenliği Merkezi binası çatısında ge





Çatıda tehlikeli görüntüler... Öğlen saatlerinde başlayan çatı temizliği çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları altında yapıldı. Bir işçi çalışırken diğer işçi de çalışan işçinin beline bağlanan halatı tuttuğu gözlendi. İşçiler ellerindeki kovalar ve temizlik malzemeleri ile sıradan bir iş yapıyor gibi rahat tavırlarla çatıyı temizledi. Yaptıkları işin tehlikesinin farkında olmadıkları gözlenen görevliler uzun süre çatıda dolaşarak temizliğe devam etti. Bunun yanı sıra yoldan geçen vatandaşların çatıdan düşebilecek parçalara karşı korumak için de bir önlem alınmadığı gözlendi. Binanın etrafına çektikleri ince bir ip ile önlem aldıklarını düşünen görevliler yoldan geçen vatandaşlar için de tehlikeli bir ortam oluşturdu. Hem çatıda temizlik yapanların hem de yoldan geçen vatandaşların tehlikeye atıldığı temizlik yine iş güvenliği konusunun ciddiye alınmadığını gösterdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap