SON DAKİKA



Haber > Magazin > Onlar erdi muradına

Onlar erdi muradına

19 Ağustos 2014 Salı - 18:44




Trabzonspor’un eski futbolcularından Haluk Kulaçoğlu ve Deniz Kılıç önceki gece düzenlenen muteşem bir düğün ile dünya evine girerken spor, sanat, iş





Trabzonspor’un eski futbolcularından Haluk Kulaçoğlu, İstanbul’un saygın ailelerinden Şahin –Neşe çiftinin biricik kızları Deniz Kılıç ile dünya evine girdi. İstanbul’un güzide mekanlarından birtanesi olan Mihrabat Korusu’nda rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştiren çiftin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu. Birbirinden ilginç karelerin göze çarptığı düğünde en ilginç olanı ise damadın ayağına bastıktan sonra gelinin bu hareketini zafer işareti ile taçlandırmasıydı. MUTLULUK DİLİYORUM Deniz Kılıç’ın nikah şahitliğini İtalyan iş adamı Stefano Bagaloni ve eşi Derya Bagaloni yaparken Kulaçoğlu’nun nikah şahidi ise Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay oldu. Genç çifte bir ömür mutluluklar dileyen Atalayan sözlerine şu şekilde devam etti : “ Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan son anda çıkan işleri nedeniyle bu akşam nikah şahitliği yapacağı bu güzel düğüne katılamadı ve benim şahit olmamı istedi bende bu görevi üstlenmekten gururu ve onur duydum. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap